onsdag 28. januar 2009

Velkommmen

Hei på dere.
Ja, da har vi fått vår egen blogg. Nå er det opp til oss å gjøre den til et spennede sted hvor vi kan diskutere problemer, få gode tips, nye ideer og inspirasjon. Jeg gleder meg!

10 kommentarer:

Gro sa...

dette var jo supert, er litt usikker på hvordan det fungerer-men det er vel bare å skrive i vei. Men hva er forskjellen på en kommentar og en blogg??

Jorunn E. sa...

Alle slike dubbeditter er litt spennende, synes nå jeg. Skal bli morsomt å se hvor mange som kommer til å bruke bloggen aktivt.Har ellers vært en litt kjedelig søndag. En halv barnebukse, gad ikke mer, og diverse snømåkinger. Ikke før har jeg fått ryddet litt, så kommer brøytebilen. Men nå er det oppholds og takk for det! Ha en fin uke!

Marit sa...

Hei
Jeg også gjør et forsøk.Ros til Tale som har fått istand dette!

Marit sa...

Prøver en gang til: Noe er feil med klokkeslettet som vises. Jeg la inn min kommentar 21.34 - men det ser ut (kl under min kommentar) som om jeg gjorde det kl 12.34. Tror forøvrig jeg var på jobb da, og er ikke sikker på at arbeidsgiver er så glad for at jeg blogger i arbeidstida:-)

strikkelusa sa...

Mona
kjempebra, Tale. Hvordan går det med deg. Jeg har ikke sett deg på lang tid.

Eva L. sa...

Nå har jeg også registrert meg.
Ser ikke bort fra at det vil komme et spørsmål i ny og ne. Det blir jo en ny måte å kommunisere på,så det er like godt å venne seg til det. Spennende.......

Jorunn E. sa...

Igår hadde jeg Tupperwareparty med noen Strikkelus, og det ble strikkeprat etterpå og innimellom. Skjønner at vi trenger å møtes av og til.
Aud sier at det BLIR tur til Bergen i mai, og det gleder jeg meg til. Men jeg har kjøpestopp, altså .....og selv om Lisbeth sier at garn er til inspirasjon så er det jo måte på også......

Jorunn E. sa...

Jeg synes det er lite aktivitet her! Har akkurat sendt ut en invitasjon fra arrangøren av Abbakonserten i Oslo, men tror kanskje ikke den kom gjennom. Skal prøve senere. Her er det lite strikking. Trappa til kjelleretasjen er stadig veldig nymalt så jeg har en unnskyldning til å gjøre andre ting. Rydder istedet i gamle papirer og annet rot og kaster masse. FLINK!

Maria sa...

Dette blir spennende. Har ikke vært med på bloggebølgen før men hiver meg innpå nå. Har funner et garn fr bc- garn som heter fin merinoull, superwash. Er det noen som har prøvd dette ? Lurer på om jeg skulle prøvd det.

Hjemmestrikk m.m. sa...

Hei der! Jeg sendt i går en mail og meldte meg på strikketur til Island. Dette fikk jeg kjennskap tilvia Kari Hansen/Karistrikk. Jeg vil gjerne melde meg inn i Strikkeklubben også, men vet ikke helt hvem jheg skal kontakte. Min mailasresse er anikastrikk@gmail.com. mvh Anna Ingeborg Karlsen